دانستنیها 12
 


آموزش حل مکعب,روبیک,آموزش روبیک,آموزش مکعب روبیک,سرگرمی

 


روش حل مکعب روبیک

 

اگر شما هم جزء اون دسته اي هستيد كه اين مكعب رو داريد و حسابي رو اعصابتان رفته و هنوز نتونستيد اون رو درست كنيد امروز میخوايم در این جا مکعب روبیک ۳*۳ رو آموزش بديم.

 

ولی حتما تا آخر آموزش رو ادامه بدین چون ممکنه در اینجا راه حل های زیباتری رو مشاهده کنید و بتونبد مکعب روبیک رو در مدت زمان کمتری حل کنید.

 

در ابتدا باید با معانی فرمول هایی که با آنها قصد حل مکعب روبیک را داریم آشنا شویم .

 

تذکر ۱ =توجه داشته باشید که i (حرف آی کوچک لاتین) به معنی چرخش در خلاف جهت عقربه های ساعت است.

 

تذکر ۲=صفحه قرمز باید در روبه روی ما قرار داشته باشند تا تصاویر زیر به درستی معنای خود را بیان کنند.

 

تذکر ۳=به حرکت ال و ال آی توجه بیشتری کنید.

 

F

Fi

R

Ri

L

Li

T

Ti

D

Di

 

در این مرحله ما باید یک مثبت از رنگی که میخواهیم حل مکعب روبیک را با آن شروع کنیم ایجاد کنیم.(مانند شکل)

 

همانطور که در شکل میبینید فعلا رنگ های خاکستری برای ما مهم نیست.

 

آموزش حل مکعب,روبیک,آموزش روبیک,آموزش مکعب روبیک

 

اگر توانستیدکه به شکل بالا دست پیدا کنید از این مرحله عبور کنید.

 

اما اگر نتوانستید، به عنوان راهنمایی بایدبگویم که اگر مثلا شما می خواهید قطعه سبز-قرمز را به جای خود انتقال بدهد باید ابتدا آن را به صفحه پایین انتقال دهید و سپس آنرا با مرکز قرمز مچ کنید (یکی کنید)(هنوز قطعه سبز-قرمز در صفحه پایین است) و با حرکت ۱۸۰ درجه آن را بین مرکز های قرمز و سبز قرار هید

 

تذکر= توجه داشته باشید که تا حد امکان در هنگام ایجاد مثبت،قطعه هایی که به جای درست خود انتقال داده اید خراب نکنید.

 

اگر توانستید به شکل بالا دست پیدا کنید از این مرحله عبور کنید.

 

اما اگر نتوانستید، یک راه دیگر غیر از روش مرحله قبل نیز وجود دارد که البته فهمیدنش کمی مشکل است اما وقتی یاد گرفتید خیلی کمکتان می کند البته اگر این روش را یاد نگرفتید مهم نیست، به مرحله بعد بروید.

 

این روش بیان میکند که ما ابتدا در صفحه مقابل سبز (اگر مکعب تان مانند مکعب بالا باشید رنگ مقابل سبز، آبی است در این جا نیز فرض را بر آبی میگذاریم) یک مثبت سبز که مرکز آن آبی است ایجاد کنیم و تا زمانی که مثبت ایجاد نشده است به رنگ های دیگر مراکز توجهی نداریم

 

وقتی مثبت سبز با مرکزیت آبی ایجاد شد یک به یک قطعه ها را به روی مرکزی میبریم که همرنگ آن قطعه باشد سپس با حرکت 180 درجه آن را به صفحه سبز انتقال میدهیم تا به شکل بالا دست پیدا کنیم.

 

برای اینکه بتوانید قطعه های گوشه در این مرحله را به جای خود انتقال دهید باید از فرمول Ri Di R D استفاده کنید.

 

اما مکعب را به چه حالتی در دستمان بگیریم و چه زمانی میتوانیم از فرمول استفاده کنیم؟

 

ابتدا باید قطعه ای که مثلا در اینجا شامل رنگ های زرد-سبز-قرمز است را پیدا کنید و آنرا به صفحه پایین انتقال دهید، سپس آنرا به زیر جای صحیح خود انتقال دهید.(ترجیحا قطعه ای را انتخاب کنید که در صفحه پایین (صفحه خاکستری) باشد)

 

سپس در حالی که قطعه زرد-سبز-قرمز در سمت راست و پایین صفحه رو به روی ما قرار دارد فرمول را انجام میدهیم. توجه داشته باشید که در اکثر موارد باید چند مرتبه فرمول را انجام دهید و خوب است بدانید که اگر این فرمول را 6 مرتبه بصورت پیوسته انجام دهید مکعب هیچ تغییری نمی کند و همه قطعه ها به مکان قبل از انجام فرمول بر می گردند.

 

 

آموزش حل مکعب,روبیک,آموزش روبیک,آموزش مکعب روبیک

 

 

برای اینکه بتوانیم به هدف این گام برسیم باید مثلا قطعه زرد-قرمز را در حالتی مانند یکی از شکل های زیر قرار دهیم.

 

 

آموزش حل مکعب,روبیک,آموزش روبیک,آموزش مکعب روبیک

 

 

آموزش حل مکعب,روبیک,آموزش روبیک,آموزش مکعب روبیک

 

 

اگر در شکل های بالا دقت کنید متوجه تفاوت آنها میشوید. در شکل سمت راست شما قطعه مذکور باید به سمت چپ انتقال پیدا کند اما در شکل سمت چپ شما قطعه مذکور باید به سمت راست جابجا شود.

 

اگر به تصاویر زیر دقت فرمایید، نیازی به توضیحات دیگر نیست.

 

آموزش حل مکعب,روبیک,آموزش روبیک,آموزش مکعب روبیک

 

 

آموزش حل مکعب,روبیک,آموزش روبیک,آموزش مکعب روبیک

 

تذکر مهم: ممکن است آن قطعه ای که باید در لایه دوم بصورت صحیح قرار گیرد، در لایه بالا نباشد تا براحتی بتوانیم از فرمول های گفته شده استفاده کنیم ( یعنی در لایه دوم باشد اما صحیح قرار نگرفته باشد). در این حالت ما میتوانیم از همین فرمول ها استفاده کنیم تا یک قطعه اشتباه را به مکانی که قطعه مورد نیاز ما در آنجا قرار دارد انتقال دهیم تا قطعه مورد نیاز ما به لایه بالا انتقال پیدا کند. سپس از فرمول های مذکور کمک می گیریم.

 

منبع:avnoos.com


منبع : http://danestani12.rozblog.com]]>
ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ 21 خرداد 1394برچسب:, توسط مرتضی عیدانی
 

اگر گفتيد چرا نبايد توي پمپ بنزين با موبايل حرف زد؟


من نشنيدم که توي ايران قانوني باشه در خصوص حرف نزدن با موبايل توي پمپ بنزين..... ولي گويا توي کشورهاي ديگه اين قانون هست. حالا دليلش :  

مواد لازم براي اين آزمايش: اعدد ماهيتابه، 3 قطعه ي کوچک فلزي مثل شکل، 1ورق فويل، 1عدد موبايل، مقداري نفت يا بنزين  

اون سه قطعه ي فلزي رو به شکل L خم کنين و در ماهيتابه بذارين:

 

چرا نبايد توي پمپ بنزين با موبايل حرف زد؟

 

به اين شکل:

 

چرا نبايد توي پمپ بنزين با موبايل حرف زد؟

 

ورقه ي آلومينيومي (فويل) رو مچاله کنين و روي اين قطعات بذارين:

 

چرا نبايد توي پمپ بنزين با موبايل حرف زد؟

 

مقداري نفت يا بنزين روش بريزين:

 

چرا نبايد توي پمپ بنزين با موبايل حرف زد؟

 

حالا با گوشيتون در نزديکي ماهيتابه به يکي از دوستانتون زنگ بزنين، مهم نيست کي باشه، مهم اينه که زنگ بزنين!

 

چرا نبايد توي پمپ بنزين با موبايل حرف زد؟

 

کمي صبور باشين، بالاخره اتفاق خواهد افتاد:

 

چرا نبايد توي پمپ بنزين با موبايل حرف زد؟

 

آتيش:

 

چرا نبايد توي پمپ بنزين با موبايل حرف زد؟

 

تعجب کردين؟! يادتون باشه اين آزمايش رو در محلي امن انجام بدين، و دفعه ي ديگه که به پمپ بنزين رفتين، گوشيتون رو خاموش کنين بخصوص موقع پر کردن باک!!!


منبع : http://danestani12.rozblog.com]]>
ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ 21 خرداد 1394برچسب:, توسط مرتضی عیدانی
ستاره,علت چشمک زدن ستاره,علت سوسو زدن ستاره ها

چرا ستارگان چشمک مي زنند؟
در واقع جو زمين مانع عظيمي در زندگي يک ستاره شناس محسوب مي شود! زيرا يکي از ويژگي هاي رنجش آورش اين است که نور را خميده مي کند؛ پديده اي که به نام شکست نور بارها با آن روبرو شده ايم.

در حقيقت نور با گذر از محيطي به محيط ديگر- براي مثال از آب به هوا يا عکس آن دچار شکست مي شود.

 

حتماً تا به حال متوجه شکل خميده ي قاشق چايخوري هنگامي که آن را وارد ليوان چاي مي کنيد شده ايد و اگر تا به حال براي ماهيگيري رفته باشيد احتمالاً دريافته ايد که اگر شکست نور را در نظر نگيريد با توري خالي از شام شب تان به خانه باز خواهيد گشت!

 

سراب

درباره ي جو زمين نيز همين طور است، نور با گذر از لايه هاي جو که داراي چگالي متفاوتي هستند مي شکند. براي مثال هواي گرم چگالي کمتري نسبت به هواي سرد دارد. لايه اي از هوا که درست بالاي آسفالت سياه رنگ خيابان قرار دارد از لايه هاي بالاتر از خود گرم تر است. نور با گذر از اين لايه ها مي شکند و اين همان چيزي است که موجب مي شود آسفالت روبروي شما در يک روز تابستاني مواج به نظر برسد، که به آن سراب مي گوييم.. لايه هاي هوا پرتوهاي نور را مي شکنند و موجب مي شوند آسفالت خيابان مايع به نظر برسد و حتي گاهي مي توانيد تصوير بازتابيده خودرو را در اين لايه ببينيد.

 

ستاره,علت چشمک زدن ستاره,علت سوسو زدن ستاره ها

 

نزديک سطح زمين لايه هاي هوا تقريباً پايدار و يکنواخت هستند. اما فقط چند کيلومتر بالاتر دنياي ديگري حاکم است! در اين دنيا جريان هوا به طور مدام به اطراف تازيانه مي زند. بسته هاي کوچک هوا که سلول ناميده مي شوند و قطر تقريبي چند ده سانتي متري دارند، دائم به اطراف ميوزند و نور با گذر از اين سلول ها خميده مي شود.

 

در حقيقت نور ستاره ها تمام سال هاي نوري ميان زمين ما و ستاره ي مادرشان را يکنواخت طي مي کند و اگر با جو زمين روبه رو نمي شدند کاملا مستقيم به چشم ما مي رسيدند اما چه کنيم که زمين ما جوي گرد خود دارد.

 

هنگامي که نور ستاره از ميان اين جو و به طور مشخص سلول هاي هوايي مي گذرد، هر کدام از اين سلول ها پرتو مورد نظر را اندکي در جهتي تصادفي خم مي کند و البته در هر ثانيه صدها سلول هوايي در مسير اين نور قرار مي گيرند که موجب مي شوند نور ستاره کمي به اطراف بپرد.از طرف ديگر از روي زمين اندازه ي ظاهري يک ستاره بسيار کمتر از اندازه ي يک سلول هوايي است، بنابراين تصوير ستاره در نظر ناظر زميني مدام جهش خواهد داشت و در نتيجه ستاره سوسو خواهد زد!

 

در يک شب رصدي، ستاره شناس با اندازه گيري قطر ظاهري ستاره مشخص مي کند که ميدان ديد رصدي اش تا چه حد بد است! در حقيقت تصوير ستاره با چنان سرعت بالايي به اطراف پراکنده مي شود که چشمان ما آن را به صورت قرص مه آلودي از نور مي بيند.

 

ستاره,علت چشمک زدن ستاره,علت سوسو زدن ستاره ها

 

هر چه ميدان ديد بدتر باشد اين قرص بزرگ تر خواهد بود. در يک شب معمولي، هرچه ميدان ديد بدتر باشد اين قرص بزرگ تر خواهد بود. در يک شب معمولي، ميدان ديد در حد چند ثانيه قوسي است (براي اين که تصويري به اين اندازه در ذهن تان داشته باشيد به خاطر بسپاريد که قطر ماه در حدود 2000 ثانيه ي قوسي است و چشم انسان فقط توانايي تشخيص جرمي را با حداقل قطر 100 ثانيه ي قوسي دارد).

 

از روي زمين، بهترين ميدان ديد ممکن معمولاً در حدود نيم ثانيه قوسي است. که کاملا بستگي به ميزان آشفتگي جو دارد. البته ميدان ديد با زمان نيز تغيير مي کند. گاهي ممکن است براي چند ثانيه جو ناگهان بسيار آرام شود، در اين هنگام صفحه ي ستاره انقباض چشمگيري خواهد کرد و از آنجايي که نور ستاره در ناحيه ي کوچک تري متمرکز مي شود ممکن است ستاره هاي کم نورتري را که پيش از اين نمي ديديد در محدوده ي رصدي خود بيابيد!

 

تصور کنيد که پشت چشمي تلسکوبي نشسته ايد و چند دقيقه اي است که به دنبال ستاره ي کم نور مرکزي يک سحابي جستجو مي کنيد و اين ستاره درست در مرز ميدان ديد تلسکوپ شما قرار دارد، براي لحظه اي ناگهان بهتر ديده مي شود و ستاره ي روح مانند با رنگ پريده ي آبي اش در محدوده ي ديد شما نمايان و فقط ثانيه اي بعد با افت افق ديد ناپديد مي گردد!

منبع:tebyan.net


منبع : http://danestani12.rozblog.com]]>
ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ 21 خرداد 1394برچسب:, توسط مرتضی عیدانی
ماورای طبیعت | همه چیز در مورد جن
اینکه وجود داره رو کسی نمیتونه انکار کنه. هم علمی اثبات شده هم تو کتاب آسمانی ما مسلمونا اومده. اما اینکه چقدر میتونه واسه آدمیزاد خطرناک باشه رو باید بدونیم ...
 

۱- جن جانوریست دارای شعور و فیزیکی غیر ارگانیک که از لحاظ شان وجودی از دید ادیان پایینتر از انسان و بالاتر از حیوان جای می گیرد در فرهنگ فارسی به آن دیو و در فرهنگ عرب به آن جن و در فرهنگ لاتین demon یاjinn نام گرفته است. جن به معنای چیزی است که پوشیده شده و منظور پوشیده ماندن او از حواس ماست.


منبع : http://danestani12.rozblog.com]]>
ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ 21 خرداد 1394برچسب:, توسط مرتضی عیدانی
 

کروموزوم جنسی,سن باروری,کروموزوم جنسی مردان

می‌خواهید فرزندتان پسر شود: عجله کنید!
هر چه سن پدر بالاتر برود، احتمال تولد فرزند دختر افزایش می‌یابد، و البته به همان میزان هم خطر سقط جنین یا تولد کودک دچار اختلال ژنتیکی افزایش می‌یابد.
فقط این زنان نیستند که باید نگران تیک‌تاک ساعت تناسلی خود باشند. به نظر می‌رسد که کیفیت اسپرم مردان هم بعد از سن 35 سالگی رو به زوال می‌گذارد. چنین به نظر می‌رسد که هر چه سن پدر بیشتر باشد، نسبت اسپرمی که کروموزوم جنسی X را حمل می‌کند، به اسپرم حاوی کروموزوم جنسی Y بالاتر می‌رود، به این معنی که بابا‌های پیرتر ، احتمال دختر شدن بچه‌شان بیشتر است.


منبع : http://danestani12.rozblog.com]]>
ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ 21 خرداد 1394برچسب:, توسط مرتضی عیدانی
میوه

 

نصف فنجان انجیر کلسیم بیشتری از نصف فنجان شیر دارد.

خیار میوه است و نه سبزیجات.

میوه های قرمز قلب شما را قوی نگه می دارد.

پرتغال ها چشم های شما را سالم نگه می دارند.


منبع : http://danestani12.rozblog.com]]>
ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ 21 خرداد 1394برچسب:, توسط مرتضی عیدانی
 

دانستنی های خوردن میوه !! 
 
هر گز میوه را همراه و یا بلافاصله بعد از غذا نخورید
چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم؟
 دکتر استفان مارک، بیمارهای سرطانی را با استفاده از روش های
"نامتعارف" درمان کرده است و بسیاری از آنها بهبود یافتند. او به درمان
طبیعی درمقابل با بیماریها معتقد است.

مطلب طولانی است اما بسیار مفید است

منبع : http://danestani12.rozblog.com]]>
ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ 21 خرداد 1394برچسب:, توسط مرتضی عیدانی
آی کیو

اشتهای همین مغز سفیدی که زیر جمجمه جا خوش کرده و فقط 2 درصد از کل وزن بدن را تشکیل می‌دهد، ده برابر از ارگان‌های دیگر بیشتر است. برای همین باید حواستان به تغذیه‌ی آن باشد. یعنی باید نرون‌ها یا همان سلول‌های عصبی را با مواد مغذی خوب و متنوع تغذیه کنید.

خداوند مواد غذایی مفیدی آفریده است که نرون‌ها را تقویت می‌کند و شما را به رویای انیشتین شدن نزدیک‌تر می‌سازد. با ما همراه باشید تا با این مواد غذایی بیشتر آشنا شوید.

 


منبع : http://danestani12.rozblog.com]]>
ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ 21 خرداد 1394برچسب:, توسط مرتضی عیدانی
 

سنگ پا,انواع سنگ پا,سنگ‌های آذرین

سنگ پا از کجا می‌آید؟

سنگ پا نوعی سنگ آذرین است که از سرد شدن گدازه‌های آتشفشانی شکل می‌گیرد.
آتشفشان‌شناسان می‌گویند سنگ‌پا درواقع از صخره‌های درحال انفجار آتشفشان‌ها به دست می‌آید. این سنگ‌ها وقتی به بیرون از دهانه پرت می‌شوند، حین سرد شدن از خود گازی متصاعد می‌کنند که سبب سوراخ ‌سوراخ شدنشان می‌شود.همین بافت اسفنجی‌شکل و زبر این سنگ است که باعث شده خاصیت سایش و لایه‌بردار داشته باشد.


منبع : http://danestani12.rozblog.com]]>
ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ 21 خرداد 1394برچسب:, توسط مرتضی عیدانی
سياه چاله,سياه چاله چيست؟,نحوه تشکیل سياه چاله

سياه چاله چيست؟

انیشتین در سال 1915 در نظریه نسبیت عام خود از سیاه‌چاله‌ها سخن گفت. این پدیده مرموز طبیعی کماکان در کانون توجه فیزیکدانان و اخترشناسان است.


در کلامی ساده، سیاه‌چاله چیزی است که از متلاشی شدن یک ستاره بزرگ باقی می‌ماند. اگر با مفهوم "ستاره" آشنا باشید می‌دانید که ستاره جسم بزرگی است که در داخل آن همجوشی در مقیاسی بزرگ و به طور پیوسته انجام می‌شود.
به دلیل بزرگ بودن جرم ستاره‌ها و گسترده بودن گاز در ساختار آن‌ها، میدان جاذبه گرانشی همواره در تلاش برای متلاشی کردن ستاره است. از طرفی همجوشی که در مرکز ستاره انجام می‌شود عامل ایجاد ثبات در این میان است و با مقابله با میدان گرانش، ستاره را از نابودی حفظ می‌کند.


منبع : http://danestani12.rozblog.com]]>
ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ 21 خرداد 1394برچسب:, توسط مرتضی عیدانی

[ طراحی : قالب سبز ] [ Weblog Themes By : GreenSkin